hondengids - twee duitse herders honden lopend in het bos - hondengids.com

Schrijf je in op onze nieuwsbrief boordevol gratis tips!

Schrijf je gemakkelijk op elk moment uit.

Goedkope hondenvoeding

Op zoek naar goedkope hondenvoeding? Op zoek naar droog- of natvoer? We zochten alvast de beste prijs voor je op alle vertrouwde merken!

Top 3 webshops voor goedkope hondenvoeding

Waar koop je best je voeding? Bij online webshops vinden we nagenoeg altijd de beste prijs. Er zijn 3 belangrijke websites die je in de gaten moet houden bij het kopen van je hondenvoeding. We lijsten ze op hieronder!

1. Zooplus

zooplus hondenvoeding

Doorgaans is Zooplus de beste keuze als je een webshop zoekt voor je hondenspullen. Vaak is Zooplus de meest voordelige van alle webshops. Bovendien hebben ze een leuk spaarprogramma waar je meteen je punten kan inzetten om leuke extra’s te krijgen bij je bestellingen of gewoon doneren aan een goed doel! Voordelen van Zooplus:

 • Zo goed als alle bekende hondenvoer-merken aan lage prijzen.
 • Spaar punten bij elke aankoop voor leuke extra’s!
 • Doorgaans altijd de meest goedkope voeding.
 • Verzending is gratis vanaf 29€
 • Levering binnen de 2 dagen in Nederland en België

Korting bij Zooplus

Op zoek naar nog extra voordeel bij je aankoop bij zooplus? Wij zetten de beste op een rij:

2. Brekz

Gelijkaardig aan Zooplus, kun je bij Brekz de meeste zaken aan een voordelige prijs kopen. Het prijsverschil tussen de beide is te verwaarlozen of doorgaans lichtjes in het voordeel van Zooplus.nl. Ook heb je bij Brekz geen spaarprogramma. Het is altijd interessant om beide te vergelijken bij een grote aankoop van bijvoorbeeld voeding of hondenmanden.

 • Een goeie optie voor zo goed als alle bekende hondenvoer-merken.
 • Verzending gratis vanaf 28€!
 • Levering binnen 2 dagen in Nederland en België

3. Bol.com

bol.com hondenoeding

Bol.com is niet steeds de goedkoopste als je gaat vergelijken met Zooplus of Brezk. Op Bol.com verkopen wel tal van andere webshops ook hun spullen. Hierdoor is bol wel een interessante partij om steeds even te vergelijken voor je weer een lading voer gaat inkopen.

 • Op de vertrouwde webshop staan geregeld deals.
 • Bundeling van tal van andere webshops waardoor je automatisch de beste prijs krijgt
 • Levering binnen 1 of 2 dagen

Kwalitatieve hondenvoeding

Droge hondenvoeding met af en toe een snoepje als extra beloning is voor een hond in principe al voldoende. Belangrijk is dat, als je verandert van voeding, je de verandering geleidelijk doorvoert en niet meteen volledig overschakelt. De nieuwe voeding kun je dus geleidelijk in het bestaande mengen waarna je na een paar dagen volledig de nieuwe voeding geeft. Dit om de maag van je hond niet teveel te verstoren met een volledige abrupte omschakeling van voeding, geef hem de tijd om te wennen aan de nieuwe voeding.

Heeft je hond last van diarree? Dan heeft hij mogelijks iets verkeerd gegeten, bijvoorbeeld van op straat of in het park. Mogelijks komt het door iets dat hij niet gewoon is, zoals bv nieuwe voeding of een restje van je eigen maaltijd. Dit is geen reden om meteen te panikeren, dit komt vaker voor. Als de diarree echter na enkele dagen niet verdwijnt kan het zijn dat je hond ofwel ziek is, of dat je korrels gewoon geen goeie match zijn voor je hond. Raadpleeg sowieso je dierenarts bij aanhoudende diarree.

Enkele vertrouwde merken voor hondenvoeding zijn: Royal Canin, Hill’s, Eukanuba, Prins, Fokker, Opti Life, Applaws, Bonzo, Bosch, Caracroc, Acana, Beyond, Beneful, Frolic, Pedigree, Seberus en nog vele anderen. Doorgaans is kwalitatieve hondenvoeding geen goedkope hondenvoeding, echter kun je als je goed oplet wel deals scoren. Bij hondengids helpen we je met het vinden van goedkope hondenvoeding en zoeken we de beste prijs voor jou uit!

Blijf op de hoogte van deze tips via onze facebookpagina of schrijf je in op onze nieuwsbrief!

hondenkussen scruffs
Scruffs mand

Large voor € 53 - Comfortabel - Makkelijk te wassen

happy house rieten hondenmand hondengids
Rieten mand

Large voor € 96.95 - Stevig & authentiek - snelle levering

hondenmand donut-mand hondengids
Snoozle donut-mand

Large voor € 54,95 - Gezellig, zacht & modern..

Feandrea hondenbed
Feandrea hondenbed

Large voor € 29.99 - Stevig - Comfortabel - Compact